Animatii la BABY EXPO ...

Animatiile la BABY EXPO vor fi afisate la data de 1 Septembrie 2018.
Va multumim !


Permanente Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica

Descopera MAGSPACE - Jocuri Magnetice Educative de Constructie 3D


Ofera-i copilului tau cel mai inovativ si creativ joc !

Te asteptam la standul MUMU TOYS, din Sala Mare cu o zona de joaca pentru cei mici, preturi speciale pentru toate produsele MAGSPACE si o tombola unde puteti castiga premii in fiecare zi.

Acest concept revolutionar le ofera copiilor un real sprijin in dezvoltarea creativitatii, oferindu-le posibilitatea de a-si da frau liber imaginatiei si de a crea o multitudine de obiecte si lumi tridimensionale.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre ne gasiti pe :

www.mumutoys.com
www.facebook.com/MumuToysMagnetsWorld
www.Instagram.com/mumutoys_comJoaca in Familie cu Boribon


Dragi parinti,

La standul la Boribon curiosii mici si mari sunt invitati sa participle gratuit la diverse ateliere de modelat lut si facut ghirlande (vom lucra cu cei mici in functie de dorinta, si la orice ora pe durata evenimentului).

Boribon este conceptul care de 13 ani contribuie la cresterea timpului de calitate petrecut in familie. Magazin de Jocuri, jucarii si accesorii creativ- educative poate fi gasit in Bucuresti, Cluj-Napoca si online pe www.boribon.ro.Atelierul de Creatie Baloane Modelate

Hai cu mic cu mare sa MODELAM BALOANE !

Intre zilnic, intre orele 11:0013:00, va asteptam la standul nostru din Sala E, stand E.07, sa participati la atelierul de creatie baloane modelate.

Parinti vor invata cum sa faca cele mai dragute sabiute si animalute, din baloane cilindrice, si multa imaginatie, impreuna cu Gabriela Simion - decorator evenimente.

Va asteptam cu drag !sus


Laptele matern este cel mai bun lapte pentru Bebe.
Le lait maternel est le meilleur lait pour Bébé.
The mother's milk is the best milk for Baby.


BABY
Newsletter