Vino cu BlackCab la BABY EXPO !


Vino la BABY EXPO si beneficiezi de reducere de 20% la cursa !

Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi un BlackCab si sa introduci codul promo

BABYEXPO20


Perioada de valabilitate : 27 Septembrie - 15 Octombrie 2019+40758880786


Intr-o lume in care copiii reprezinta o categorie extrem de vulnerabila, fiind zilnic supusi riscurilor, parintii se straduiesc sa isi gaseasca timp pentru a se ocupa in exclusivitate de ei, acest lucru incluzand si transportul acestora catre scoala.

BlackCab Romania, primul serviciu de ride-sharing autohton promoveaza serviciul KidsCab, ce vine in intampinarea parintilor care isi doresc o alternativa de transport sigura pentru a-i duce pe cei mici la scoala, la After School sau la alte activitati.

Siguranta copilului este prioritara, motiv pentru care BlackCab are un sistem extrem de riguros de selectare a soferilor parteneri.

Soferii KidsCab se remarca prin seriozitate, profesionalism si incredere. Ei sunt constant supervizati, sunt instruiti periodic si orientati catre conducerea preventiva. Responsabilitatea si implicarea sunt doua trasaturi care, de mai bine de 10 ani, definesc brand-ul BlackCab, iar acest lucru este sustinut si de gradul de incredere pe care il manifesta toti clientii (printre care si VIP-uri sau delegatii ale institutiilor statului).


Laptele matern este cel mai bun lapte pentru Bebe.
Le lait maternel est le meilleur lait pour Bébé.
The mother's milk is the best milk for Baby.