"1.000 de Invitatii la BABY EXPO !"

Inscrierile la Tombola "1.000 de Invitatii la BABY EXPO" s-au incheiat.

Multumim tuturor celor care s-au inscris la tombola
si ii asteptam cu placere in vizita la BABY EXPO.

Felicitam castigatorii si ii asteptam la BABY EXPO sa-si ridice invitatiile !
Invitatia se ridica direct de la casierie,
la BABY EXPO, Editia 51 de Toamna,
27-28-29-30 Septembrie 2018, la Sala Polivalenta Bucuresti !

Invitatia este valabila doar in ziua de Joi si pentru o singura persoana.

Click aici pentru lista castigatorilor


Descarca Adobe Acrobat Reader
pentru a vizualiza fisierul de mai sus.


Invitatia este oferita de SANADOR !

Regulament

1 - Organizator

Art.1.1 - Concursul "1.000 de Invitatii la BABY EXPO !" este organizata de General Expo SRL.

2 - Dreptul de participare la Concurs

Art.2.1 - Pot participa la Concurs toate persoanele care s-au inscris pe site
la rubrica "1.000 de Invitatii la BABY EXPO !", indiferent de nationalitate, exceptie facand angajatii General Expo SRL si rudele acestora
pana la gradul 3.

3 - Perioada de desfasurare a Concursului

Art.3.1 - 15 Mai - 25 Septembrie 2018, ora 10.00.

4 - Procedura de inscriere

Art.4.1 - Participarea la Concurs se face doar pe site-ul www.babyexpo.ro, prin accesarea contului de catre utilizator Contul meu si prin bifarea rubricii "CONCURSURI".

5 - Concursul "1.000 de Invitatii la BABY EXPO" consta in :

Art.5.1 - 1.000 de Invitatii la BABY EXPO, Editia 51 de Toamna.

6 - Desemnarea castigatorilor

Art.6.1 - Primele 1.000 de raspunsuri corecte sunt premiate.
Art.6.3 - Anuntarea castigatorilor se va face Marti 25 Septembrie 2018,
la ora 12.00.
Art.6.4 - Castigatorii vor fi anuntati prin E-mail si numele acestora va fi afisat partial pe site la rubrica "1.000 de Invitatii la BABY EXPO !", Lista Castigatorilor.

7 - Inmanarea invitatiilor

Art.7.1 - Ridicarea invitatiilor se face direct de la casieria BABY EXPO, Editia 51 de Toamna care se desfasoara in zilele de 27-28-29-30 Septembrie 2018 la Sala Polivalenta din Bucuresti, dupa ce ne comunicati adresa de E-mail a contului dumneavoastra.
Art.7.2 - Nu se acorda contravaloarea in bani a invitatiei castigate.
Art.7.3 - Invitatia este valabila doar pentru BABY EXPO, Editia 51 de Toamna, pentru o singura persoana si o singura intrare in ziua de Joi 27 Septembrie 2018.

8 - Dispozitii finale

Art.8.1 - Regulamentul Concursului "1.000 de Invitatii la BABY EXPO !" sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate si va putea fi pus la dispozitia tuturor celor care solicita acest lucru in scris la adresa : General Expo SRL / OP.53, Ghiseul 1 - CP.20 / Bucuresti Sector 4.
Art.8.2 - General Expo SRL se obliga sa respecte drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Aceste date sunt proprietatea exclusiva a companiei General Expo SRL care se angajeaza sa nu comunice sau sa divulge chiar partial aceste informatii. La cererea scrisa a participantilor la data.protection@babyexpo.ro sau prin posta la General Expo SRL, OP.53, Ghiseul 1 - CP.20, Bucuresti Sector 4, ne obligam sa actualizam, sa stergem sau sa ii informam despre datele lor personale.
Art.8.3 - Organizatorul, General Expo SRL, este proprietarul pozelor facute de catre acesta in cadrul salonului BABY EXPO si isi rezerva dreptul de a le folosi in orice scop publicitar (materiale publicitare, mass-media, parteneri, etc.), fara limitare in timp, fara a fi necesar acordul persoanelor din poze. Persoanele din poze nu au dreptul de a solicita compensari materiale, indiferent de natura.
Art.8.4 - Participantii la aceast Concurs subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament prin inscrierea la Concurs si declara ca au luat la cunostinta de continutul prezentului regulament si sunt de acord cu acesta.
Art.8.5 - Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Bucuresti, in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania.

General Expo SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr.1389.

Conducerea General Expo SRL.


Laptele matern este cel mai bun lapte pentru Bebe.
Le lait maternel est le meilleur lait pour Bébé.
The mother's milk is the best milk for Baby.


BABY
Newsletter