"1.000 de Invitatii la BABY EXPO !"

Vineri, 3 Aprilie, poti beneficia
de intrare gratuita la BABY EXPO !


Ce ai de facut ? Este simplu !

Creeaza-ti Cont sau Acceseaza-ti Contul BABY EXPO,
bifeaza butonul Concursuri si completeaza raspunsul la intrebarea
"1.000 de Invitatii la BABY EXPO !"

Primele 1.000 de raspunsuri corecte sunt premiate
cu o invitatie la BABY EXPO, care permite accesul gratuit in ziua de Vineri.

Invitatia o ridici direct de la casieria BABY EXPO !

Va asteptam cu drag !


Regulament

1 - Organizator

Art.1.1 - Concursul "1.000 de Invitatii la BABY EXPO !" este organizat de General Expo SRL.

2 - Dreptul de participare la Concurs

Art.2.1 - Pot participa la Concurs toate persoanele care s-au inscris pe site
la rubrica "1.000 de Invitatii la BABY EXPO !", indiferent de nationalitate, exceptie facand angajatii General Expo SRL si rudele acestora
pana la gradul 3.

3 - Perioada de desfasurare a Concursului

Art.3.1 - 5 Martie - 1 Aprilie 2020, ora 18:00.

4 - Procedura de inscriere

Art.4.1 - Participarea la Concurs se face doar pe site-ul www.babyexpo.ro, prin accesarea contului de catre utilizator Contul meu si prin bifarea rubricii "CONCURSURI".

5 - Concursul "1.000 de Invitatii la BABY EXPO" consta in

Art.5.1 - 1.000 de Invitatii la BABY EXPO, Editia 54 de Primavara.

6 - Desemnarea castigatorilor

Art.6.1 - Primele 1.000 de raspunsuri corecte sunt premiate.
Art.6.2 - Anuntarea castigatorilor se va face Miercuri, 1 Aprilie 2020,
la ora 22:00.
Art.6.3 - Castigatorii vor fi anuntati prin E-mail si numele acestora va fi afisat partial pe site la rubrica "1.000 de Invitatii la BABY EXPO !", Lista Castigatorilor.

7 - Inmanarea invitatiilor

Art.7.1 - Ridicarea invitatiilor se face direct de la casieria BABY EXPO, in ziua de Vineri 3 Aprilie, pe baza comunicarii adresei dumneavoastra de E-mail.
Art.7.2 - Nu se acorda contravaloarea in bani a invitatiei castigate.
Art.7.3 - Invitatia este valabila pentru BABY EXPO, Editia 54 de Primavara, pentru o singura persoana si o singura intrare in ziua de Vineri 3 aprilie 2020.

8 - Dispozitii finale

Art.8.1 - Regulamentul Concursului "1.000 de Invitatii la BABY EXPO !" sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate si va putea fi pus la dispozitia tuturor celor care solicita acest lucru in scris la adresa data.protection@babyexpo.ro.
Art.8.2 - General Expo SRL se obliga sa respecte drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Aceste date sunt proprietatea exclusiva a companiei General Expo SRL, care se angajeaza sa nu comunice sau sa divulge chiar partial aceste informatii.
La cererea scrisa a parintilor copiilor participanti la data.protection@babyexpo.ro, ne obligam sa actualizam, sa stergem sau sa ii informam despre datele lor personale.
General Expo SRL este inregistrata la ANSPDCP in baza notificarii Nr.1389.
Art.8.3 - Organizatorul, General Expo SRL, este proprietarul pozelor facute de catre acesta in cadrul salonului BABY EXPO si isi rezerva dreptul de a le folosi in orice scop publicitar (materiale publicitare, mass-media, parteneri, etc.), fara limitare in timp, fara a fi necesar acordul persoanelor din poze. Persoanele din poze nu au dreptul de a solicita compensari materiale, indiferent de natura.
Art.8.4 - Parintii participantilor la acest concurs subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament prin inscrierea la concurs. De asemenea, prin inscrierea la concurs, parintii copiilor participanti declara ca au luat la cunostinta de continutul prezentului Regulament si sunt de acord cu acesta.
Art.8.5 - Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru intreruperile intervenite oricand, si indiferent de cauza, ale serviciului de Internet si/sau a serverului ce gazduieste site-ul, indiferent de motivul intreruperii.
Art.8.6 - Eventualele litigii aparute intre Organizator si parintii participantilor la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Bucuresti, in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania.

Conducerea General Expo SRL.


Laptele matern este cel mai bun lapte pentru Bebe.
Le lait maternel est le meilleur lait pour Bébé.
The mother's milk is the best milk for Baby.