Dragi viitoare Mamici,

Clubul Gravidei, sustinut de Chicco Romania, va invita cu drag,
la BABY EXPO.

Puiul tau mai are putin iti va vedea chipul luminat de zambetul primei intalniri, asa ca, mai mult ca oricand, Chicco este aproape de tine.

Suntem aici pentru tine, cu experienta si expertiza noastra, cu aproape 60 de ani de istorie impartasita cu mamele, tatii si copiii lor.

Suntem aici pentru tine prin intermediul Centrului de Cercetare Chicco unde studiem in permanenta lumea celor mici, devenind astfel parte impotanta din viata parintilor de pretutindeni.

Suntem aici pentru tine prin intermediul produselor noastre inovatoare si de ultima ora care insotesc fiecare copil in parte in calatoria sa spre varsta de 3 ani (carucioare, scaune de masa, scaune de masina, patuturi, produse pentru alaptare si hranire bebe, cosmetice, jucarii, haine si incaltaminte).

Suntem aici pentru tine cu o multitudine de solutii ingenioase pentru linistea ta sufleteasca si a micutului tau.

Vrem sa fim alaturi de tine cu fiecare pas pe care il vei face, oferindu-ti toata siguranta si fericirea pe care ti le doresti pentru puiul tau.

Suntem aici pentru ca el merita tot ceea ce este mai bun inca din primele sale momente.

Si pentru ca vrem sa respectam promisiunea facuta, Chicco Romania a pregatit pentru tine si minunea din burtica ta o multime de suprize frumoase.

ASA CA !
• Vino la BABY EXPO si te vom intampina la intrarea principala cu zambete si cadouri
Tombola Clubul Gravidei te asteapta si ea sa te inscrii, prin simpla completare a talonului pe care il vei primi la intrare.
• Dupa ce l-ai completat, introdu-l in urna amplasata la intrare si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Chicco Romania.


PREMIUL 1


    º PATUT ATASABIL CHICCO NEXT 2 ME, Dove Grey, 0 luni+PREMIUL 2


    º CARUCIOR SPORT CHICCO MULTIWAY, 0 luni+


PREMIUL 3

    º STERILIZATOR ELECTRIC MODULAR CU ABURI CHICCO STERIL NATURAL 3 IN 1Si nu uita : pentru copiii Chicco din lumea intreaga, fericirea este o calatorie ce incepe in copilarie!

Cu drag,

Echipa CHICCO ROMANIALaptele matern este cel mai bun lapte pentru Bebe.
Le lait maternel est le meilleur lait pour Bébé.
The mother's milk is the best milk for Baby.


BABY
Newsletter