Raspunde si ...
poti castiga premii Klorane Bebe !Dragi Mamici, viitoare Mamici si Tatici !

BABY EXPO multumeste tuturor Mamicilor si Taticilor care au participat la Concursul "Raspunde si poti castiga premii Klorane Bebe !".

Felicitari Castigatorilor !

Cristina D.
Cristina P.
Lucia A.
Margareta H.
Mariuca C.


Prin tragere la sorti ai castigat unul din cele 5 premii care constau fiecare in :

- Geanta Klorane Bebe
- Iepuras Klorane Bebe
- Borseta de calatorie Klorane Bebe
- Lapte hidratant Klorane Bebe 75ml
- Gel spumant 2 in 1 Klorane Bebe 50ml
- Apa de curatare Klorane Bebe 25ml

Va asteptam cu mare drag si la standul nostru B.25, la BABY EXPO !

Pozele premiilor afisate mai sus sunt doar cu titlu de prezentare.

REGULAMENT

Art 1 - Organizator

Art.1.1 - Concursul "Raspunde si poti castiga premii Klorane Bebe !" este organizat de General Expo SRL.

Art.2 - Dreptul de participare

Art.2.1 - Pot participa la concurs toate persoanele care s-au inscris pe site la rubrica "Raspunde si poti castiga premii Klorane Bebe !", indiferent de nationalitate, exceptie facand angajatii General Expo SRL, angajatii sponsorului si rudele acestora pana la gradul 3.

Art.3 - Perioada de desfasurare

Art.3.1 - 15 Martie - 10 Mai 2019, ora 10:00.

Art.4 - Procedura de inscriere

Art.4.1 - Participarea la Concurs se face doar pe site-ul www.babyexpo.ro, prin accesarea contului de catre utilizator Contul meu si completarea intrebarii "Raspunde si poti castiga premii Klorane Bebe !".

Art.4.2 - Persoanele care nu au cont, isi pot crea unul accesand butonul Cont Nou.


Art.5 - Premii

5 premii Klorane Bebe. Fiecare premiu contine :
- Geanta Klorane Bebe
- Iepuras Klorane Bebe
- Borseta de calatorie Klorane Bebe
- Lapte hidratant Klorane Bebe 75ml
- Gel spumant 2 in 1 Klorane Bebe 50ml
- Apa de curatare Klorane Bebe 25ml

Art.6 - Desemnarea castigatorilor si Inmanarea premiilor

Art.6.1 - Se vor desemna 5 castigatori.

Art.6.2 - Extragerea castigatorilor se va face cu ajutorul calculatorului.

Art.6.3 - Anuntarea castigatorilor se va face Vineri, 10 Mai 2019, la ora 15:00.

Art.6.4 - Castigatorii vor fi anuntati prin E-mail. Numele acestora va fi afisat partial pe site la rubrica "Raspunde si poti castiga premii Klorane Bebe", Lista Castigatorilor.

Art.6.5 - Ridicarea premiilor se va face la standul Klorane Bebe din cadrul salonului BABY EXPO, Editia 52 de Primavara care se desfasoara in zilele de 16-17-18-19 Mai 2019 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Art.6.6 - Ridicarea premiilor se va face pe baza cartii de identitate.

Art.6.7 - In cazul in care castigatorii nu se vor prezenta pe parcursul celor 4 zile ale expozitiei sa ridice premiile conform Art.6.5, castigatorii isi pierd orice drept asupra premiului castigat.

Art.6.8 - In cazul in care castigatorii nu domicilizaza in Bucuresti, ei vor primi premiul prin curier. Livrarea se face in termen de 10 zile lucratoare, de la data incheierii concursului. Castigatorii isi pierd orice drept asupra premiului castigat, in cazul in care nu vor trimite datele necesare expedierii, in decursul a 3 zile lucratoare, de la anuntarea castigatorilor pe site-ul www.babyexpo.ro.

Art.6.9 - Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate.

Art.7 - Alte clauze

Art.7.1 - General Expo SRL se obliga sa respecte drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Aceste date sunt proprietatea exclusiva a companiei General Expo SRL, care se angajeaza sa nu comunice sau sa divulge chiar partial aceste informatii.

La cererea scrisa a parintilor copiilor participanti la data.protection@babyexpo.ro sau prin posta la General Expo SRL, OP.53, Ghiseul 1 - CP.20, Bucuresti Sector 4, ne obligam sa actualizam, sa stergem sau sa ii informam despre datele lor personale.

General Expo SRL este inregistrata la ANSPDCP in baza notificarii Nr.1389.

Art.7.2 - Organizatorul, General Expo SRL, este proprietarul pozelor facute de catre acesta in cadrul salonului BABY EXPO si isi rezerva dreptul de a le folosi in orice scop publicitar (materiale publicitare, mass-media, parteneri, etc.), fara limitare in timp, fara a fi necesar acordul persoanelor din poze. Persoanele din poze nu au dreptul de a solicita compensari materiale, indiferent de natura.

Art.7.3 - Parintii participantilor la acest concurs subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament prin inscrierea la concurs. De asemenea, prin inscrierea la concurs, parintii copiilor participanti declara ca au luat la cunostinta de continutul prezentului Regulament si sunt de acord cu acesta.

Art.7.4 - Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru intreruperile intervenite oricand, si indiferent de cauza, ale serviciului de Internet si/sau a serverului ce gazduieste site-ul, indiferent de motivul intreruperii.

Art.7.5 - Eventualele litigii aparute intre Organizator si parintii participantilor la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Bucuresti, in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania.

Conducerea General Expo SRL.


Laptele matern este cel mai bun lapte pentru Bebe.
Le lait maternel est le meilleur lait pour Bébé.
The mother's milk is the best milk for Baby.