www.AnneBebe.ro - Unirea & Baneasa & Cocor

        

● Magazin Anne BeBe - Unirea, Et.3
● Baneasa - Feeria, zona de copii
● Magazin Cocor, Et.3
Bucuresti

Mobil : 0726.221.274

E-mail : office@annebebe.ro
Web : www.AnneBebe.ro

Retele Sociale :
www.facebook.com/AnneBebe.ro
www.instagram.com/annebebe.ro

MARCI
Gianfranco Ferre, Laura Biagiotti, Anne BeBe - ArtConfex, Mayoral, Stella, Melby, Ferrari

PRODUSE
Imbracaminte ● Accesorii, Incaltaminte


Anne BeBe - Din pasiune pentru bebelusi

Povestea Anne Bebe a inceput in anul 2001, cu o masina de cusut, pasiune si o dragoste declarata pentru frumos. Astazi Anne Bebe reprezinta o traditie de 18 ani, dedicata hainutelor pentru bebelusi si copii, realizate cu grija, din fibre naturale si detalii pretioase, ce ajung la cele mai inalte standarde de calitate, stil si siguranta.

Conceptul Anne Bebe este eleganta prin simplitate si detalii, iar acest lucru se reflecta in design-ul hainutelor pentru copii cu varste cuprinse intre 0 luni - 12 ani. Umerasele noastre gazduiesc produse pentru botez si evenimente speciale, ce ofera un plus de rafinament industriei vestimentare pentru copii si satisfice nevoia de a cumpara hainute deosebite. Brandul nostru se bucura si de aprecierea vedetelor din Romania care ne-au ales de fiecare data.

Colectiile Anne Bebe tin cont de tendintele internationale, dar pastreaza nota distinctiva care ne diferentiaza si prin care suntem recunoscuti pe piata din Romania.

Creatiile designerilor Anne Bebe se caracterizeaza prin calitatea materialelor si atentia la detalii. De la costumase de printi si rochite aristrocrate la fracuri sau rochite moderne, produsele noastre sunt concepute pentru a satisface si cele mai rafinate gusturi.
BABY
Newsletter


BABY EXPO - Fotografii gratuite pentru Gravidute !

BABY EXPO - Masaj gratuit pentru Gravide si Mamici !