Cord Blood Center Group
Stand B.12

Str. Eftimie Murgu Nr.2A
Cluj-Napoca, Judetul Cluj

Telefon : 0364.71.02.06

E-mail : office@cordcenter.ro
Web : www.cordcenter.ro

PRODUSE
Sanatate (centre medicale, farmacii, aparatura ...)


Avantajele colaborarii cu Cord Blood Center Group:

- Alegi banca de celule stem cu cea mai mare experienta din Romania in domeniul bankingului de celule stem si a eliberarii de grefe de sange ombilical pentru utilizare terapeutica.

- Suntem singura companie din Romania care are 2 banci de procesare si stocare a celulelor stem, la Cluj Napoca si Otopeni. Astfel probele biologice recoltate in maternitatile din tara pot sa fie directionate catre cea mai apropiata banca iar timpul de transport sa fie optimizat.

- Iti punem la dispozitie cea mai diversa gama de pachete de recoltare a celulelor stem disponibile la nasterea copilului dumneavoastra Consilierii Cord Blood Center sunt alaturi de voi la fiecare pas, oferindu-va toate informatiile necesare alegerii pachetului de recoltate potrivit.

- Pachetele complexe oferite in exclusivitate (Gold, Diamond si Red Diamond), au fost special concepute pentru obtinerea grefelor cu cea mai mare celularitate sau pentru stocarea unei diversitati de tipuri si surse de celule stem disponibile pentru utilizari terapeutice actuale si in perspectiva.

- Alaturi de Cord Blood Center vei gasi confortul si siguranta oferite de un partener de incredere, care in decursul celor 10 ani de activitate in Romania a ramas consecvent angajamentului sau de a reprezenta mai mult decat o banca de celule stem.

- Prin facilitarea accesului la transplant (Programul de suport), prin promovarea si implementarea de noi terapii cu celule stem in Romania si Europa (Programul de studii clinice) si prin programele speciale adresate copiilor cu risc (Programul de recoltare directionata - iCBC) ne asiguram ca familiile vor putea beneficia nu numai de disponibilitatea unei grefe, dar si de posibilitatea de utilizare terapeutica, in caz de nevoie.

- Experienta celor 68 de grefe de sange ombilical eliberate cu succes pentru transplanturi autologe (cu grefe proprii) si transplanturi alogeneice fraternale sau neinrudite (grefe de la frati compatibili immunologic sau de la donator neinrudit) efectuate la copii, adolescenti si adulti reprezinta cea mai valoroasa confirmare si recunoastere internationala a calitatii serviciilor oferite de grupul nostru.

- 9 copii din Romania au fost transplantati cu grefe de sange ombilical eliberate de Cord Blood Center Group

- Cord Blood Center este garantia excelentei si a inovatiei in domeniul bankingului de celule stem perinatale, reprezentand prima alegere pentru 75 000 de familii din Romania si 150 000 de familii din 6 tari europene.BABY
Newsletter