Bebe Concept & More SRL
Stand B.04

Str. Nicolae Rosu Nr.24
Bucuresti, Sector 3

Mobil : 0725.82.78.16

E-mail : office@bebe-concept.ro
Web : www.bebe-concept.ro
Web : www.bbc-shop.ro

Retele Sociale :
www.facebook.com/BEBE.CONCEPT.MORE

MARCI
Maxi-Cosi, Quinny, Bebe Confort, Safety 1st, Taf Toys

PRODUSE
Jocuri ● Jucarii, Puericultura mare (patuturi, carucioare, scaune de masa si auto, tarcuri, premergatoare ...)


Bebe Concept & More SRL este importator in Romania al brandurilor Maxi-Cosi, Bebe Confort, Quinny, Safety 1st si Taf Toys.
Fundamentul companiei consta in cunoasterea nevoilor clientilor tinand cont de tendintele actuale si livrarea de solutii tehnice, inovatoare plus servicii competente, fiind alaturi de parinti de la nastere, primul an de viata si etapele ulterioare ale copilului.
Oferim parintilor produse sigure, confortabile si utile, cu un design stilat de produse inteligente. "Inteligente" pentru ca :
* sunt multifunctionale
* te ajuta sa economisesti timp si bani
* sunt create de experti in domeniul medical, designeri si ingineri, oferind un plus de inovatie si tehnologie la cele mai inalte standarde de siguranta.

In 1984, Maxi-Cosi a starnit o revolutie in Europa, prezentand primul cos auto pentru copii, care se pozitiona in sens invers directiei de mers. De asemenea, a dezvoltat si primul sasiu functional de carucior, pe care se putea instala un cos auto, lansand astfel faimosul Sistem 3in1: carucior, landou si cos auto (toate putandu-se instala pe sasiu).
In 2009, Conceptul de Pachet Family (o baza IsoFix, doua scaune auto - de la nastere la aprox. 4 ani) a fost cel mai de succes produs cu IsoFix din Europa.

Pentru a intari reputatia de lider in siguranta auto, Maxi-Cosi va prezinta la BABY EXPO Martie 2017- Scaunul auto Maxi-Cosi AxissFix Plus, un model in conformitate cu noul standard EU de siguranta i-Size, prevazut cu sistem de rotire 360C pentru a facilita pozitionarea copilului in scaun. AxissFix Plus este dotat cu sistem ISOFIX si ofera cel mai inalt nivel de siguranta, permitand doua moduri de instalare :
- in sens invers directiei de mers de la nastere pana la 2 ani (45-87 cm)
- in sensul directiei de mers de la minim 15 luni pana la aprox 4 ani (76-105 cm).

Quinny este unul dintre cei mai renumiti producatori de carucioare din lume. Cu o experienta de peste 64 de ani, si o prezenta in marea majoritate a tarilor de pe continentul european si nu numai, Quinny reprezinta standardul pentru carucioare, cu un design stilat si futurist, creat din materiale durabile de calitate superioara.

Din 1936, Bebe Confort ofera solutii milioanelor de parinti, care ii sustin si ii ajuta in rutina zilnica alaturi de cei mici. Bebe Confort a lansat sistemul telescopic de pliere in 1986, iar mai tarziu - in 1995 a prezentat pentru prima oara un carucior cu sistem telescopic 3D de pliere compacta a sasiului impreuna cu hamacul montat. Folosind experienta, centrele de inovatie si testare a sigurantei, Bebe Confort continua sa ofere parintilor si copiilor tot ceea ce este mai bun.

Safety 1st este unul dintre liderii din SUA cu o experienta de peste 30 de ani, brand care s-a remarcat prin atentia deosebita pentru siguranta copiilor. Produsele sunt concepute de Centrul de Cercetare European si in conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate si siguranta in vigoare.

Fondata in 1991, Taf Toys ofera jucarii pentru dezvoltare unice, cu design atragator, create cu dragoste si pasiune, sustinand cresterea si dezvoltarea armonioasa in primii doi ani de viata ai copilului.
Mai mult decat o simpla jucarie, produsul Taf Toys devine un adevarat prieten al micutului, stimulandu-i imaginatia si dezvoltandu-i simturile, functiile motorii de baza si complexe, inteligenta emotionala si gandirea !
BABY
Newsletter