BABY EXPO
Stand Info

      

Bvd. Tineretului Nr.51
Bucuresti, Sector 4

Telefon : 0745.052.052

Web : www.babyexpo.ro

Retele Sociale :
www.facebook.com/BabyExpoRomania

MARCI
BABY EXPO

PRODUSE
Alimentatie, Cosmetice, Educatie, Imbracaminte ● Accesorii, Incaltaminte, Jocuri ● Jucarii, Magazine specializate, Puericultura mare (patuturi, carucioare, scaune de masa si auto, tarcuri, premergatoare ...), Puericultura mica (biberoane, tetine, pompe de san, sterilizatoare ...), Sanatate (centre medicale, farmacii, aparatura ...), Siguranta copilului


Lansata in anul 2002, BABY EXPO este prima expozitie din Romania dedicata nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti.

Orice isi doreste un parinte pentru copilul sau, daca s-a inventat, exista si la BABY EXPO.

De 13 ani, BABY EXPO continua traditia de a prezenta in premiera pe piata din Romania noi produse si servicii dedicate Bebelusilor si viitoarelor Mamici.

Cele peste 150 de companii participante la fiecare editie BABY EXPO prezinta o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici : articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu lipsesc nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, asigurari, centre medicale, gradinite, etc.

In spatele BABY EXPO se afla parinti, suflete, munca, pasiune si emotii.

Multumim celor peste 450.000 de vizitatori care au fost alaturi de noi pe perioada celor 13 ani de BABY EXPO !BABY
Newsletter