Anne BeBe - UNIREA - Et.3

  

Unirea Shopping Center, Et.3 (langa Diverta)
Bucuresti

Mobil : 0726.00.55.00

E-mail : office@annebebe.ro
Web : www.CameraBebelusului.ro

Retele Sociale :
www.facebook.com/Camera.Bebelusului

MARCI
Mayoral, Andy&Helen, NanNan, Erbesi, Foppapedretti, Baby Lover, GreenLife

PRODUSE
Imbracaminte ● Accesorii, Jocuri ● Jucarii, Mobilier ● Decoratiuni, Puericultura mare (patuturi, carucioare, scaune de masa si auto, tarcuri, premergatoare ...), Puericultura mica (biberoane, tetine, pompe de san, sterilizatoare ...)


Foppapedretti

Produsele marca FOPPAPEDRETTI sunt fabricate in ITALIA, din materiale de cea mai buna calitate, rezistente si durabile. Carucioare 3 in 1 Complete, CARUCIOR ELECTRIC cu parte sport REGLABILA 365 grade, Scaune Auto simple sau cu isofix, Tarcuri si Accesorii.

Erbesi

Brandul Erbesi este o companie cu o poveste de pasiune, care transforma micile spatii de somn ale copiilor intr-un loc cald si placut.

Siguranta este cuvantul cheie pentru Erbesi si fiecare element de mobilier are caracterizate colturi rotunjite, materiale de inalta calitate si vopsea non toxica pe baza de apa ce respecta cele mai noi reguli ale Uniunii Europene.

Patuturi, Comode cu cadite si mese de infasat, Dulapuri si Accesorii poarta brandul Erbesi.

Nanan

Nanan este un brand 100% Italian si este recrearea unei lumi dulci fara margini adecvate pentru copii mici. Toate produsele sunt fabricate si testate sa respecte cele mai noi reguli ale Uniunii Europene.

Cosulete de rachita pentru depozitare, lenjerii, ursuleti de plus dulci, veioze, rame foto de lemn, lampi de veghe, jucarii muzicale si nu numai, poarta brandul NANAN.

Intelex

Grupul Intelex a fost fondat la Londra, in 1995 pentru a comercializa un mod nou si inovator pentru a calma durerile de zi cu zi.

Jucariile de plus termice sunt umplute cu seminte de mei tratate si lavanda frantuzeasca pentru relaxare si un miros placut.

Toate produsele sunt testate si verificate sa indeplineasca toate nomele de siguranta ale Uniunii Europene.

Noi va venim in ajutor cu sfaturi si ideii, promotii si surprize, vizitati-ne si vom contribui la realizarea visurilor frumoase !

www.CameraBebelusului.ro
BABY
Newsletter