www.CameraBebelusului.ro - Unirea Shopping Center-Et.3

  

Unirea Shopping Center, Et.3
(langa Diverta)
Bucuresti

Mobil : 0726.00.55.00

E-mail : office@annebebe.ro
Web : www.CameraBebelusului.ro

Retele Sociale :
www.facebook.com/Camera.Bebelusului

MARCI
Mayoral, Andy&Helen, NanNan, Erbesi, Foppapedretti, Baby Lover, GreenLife

PRODUSE
Imbracaminte ● Accesorii, Jocuri ● Jucarii, Mobilier ● Decoratiuni, Puericultura mare (patuturi, carucioare, scaune de masa si auto, tarcuri, premergatoare ...), Puericultura mica (biberoane, tetine, pompe de san, sterilizatoare ...)


In magazinul online CameraBebelusului.ro sunt prezentate o multitudine de produse pentru camera bebelusului incepand de la patuturi pentru copii si pana la comode cu mese de infasat. Toate sunt de cea mai buna calitate si sunt create respectand inca din faza de proiect toate normele de siguranta pentru ca cel mic sa se simta cat mai confortabil, liber, bucurandu-se de cel mai scazut risc de a se accidenta sau de a intra in contact cu substante nocive.

Cu un design elegant, in nuante foarte deschise, asigura o atmosfera linistitoare si un mediu deosebit de placut atat pentru bebelus cat si pentru proaspata mamica.

Patutul Co-sleeper Ninna este un patut stabil si sigur, fie atunci cand este atasat la patul parintilor, cat si in mod independent. Este realizat din lemn de fag si finisat cu lacuri speciale pe baza de apa non-toxice, are inclusa lenjeria, salteluta si suportul reglabil pe inaltime, pentru o aliniere cat mai buna cu salteaua parintilor, laterala detasabila si 4 roti prevazute cu blocatori.

Patutul cu Saltea, brate si Comoda Soft, pentru mamici sofisticate. Aspectul acestei colectii este impresionant, mai ales ca debordeaza de o calitate superioara evidenta. Patutul cu piele ecologica capitonata nu este doar superb din punct de vedere al aspectului ci si practic: se poate transforma cu usurinta in pat junior sau intr-o canapea spectaculoasa. Lateralele sale sunt detasabile si culisabile iar in privinta spatiului nu se face nici un compromis: patutul dispune de sertar incapator. Aceste caracteristici si materialul rezistent din care este creat lemn de fag solid, fac ca aceasta piesa de mobilier sa fie una de durata.

Cele mai frumoase accesorii pentru copilul tau.
BABY
Newsletter


BABY EXPO - Fotografii gratuite pentru Gravidute !

BABY EXPO - Masaj gratuit pentru Gravide si Mamici !