FOLDO - Mobilier si Decoratiuni Altfel
Stand D.11

  


Bucuresti, Sector 2

Mobil : 0765.23.22.84

E-mail : contact@foldo.ro
Web : www.foldo.ro
Web : www.foldobebe.com

Retele Sociale :
www.facebook.com/Foldostudio

MARCI
FOLDO Bebe, FOLDO

PRODUSE
Jocuri ● Jucarii, Mobilier ● Decoratiuni, Puericultura mare (patuturi, carucioare, scaune de masa si auto, tarcuri, premergatoare ...)


Primul patut din carton este realizat de o firma romaneasca.

Da, este adevarat! Studioul de design FOLDO a lansat primul patut 100% din carton. Creatorul sau, Nicolae Baciu crede ca patutul FOLDO Bebe va schimba felul in care ne crestem copiii.

Ideea i-a venit acum un an, cand a aflat ca va fi din nou tatic. Inspirat de povestea finlandezilor care isi cresc copiii in cutii din carton, a creat acest patut pentru 0 - 6 luni. Patutul a fost testat si certificat conform standardelor europene pentru siguranta copilului.

"Cu o greutate de doar 3 kg, FOLDO Bebe este un patut foarte pratic, aproape indispensabil pentru mamici. Copilul poate fi mutat dintr-o incapere in alta fara sa fie nevoie sa-l mai trezesti. Este excelent pentru voiaj, se demonteaza foarte usor si nu ocupa mult spatiu. Poate fi utilizat ca balansoar insa este dotat si cu un mecanism simplu dar eficient de blocare a balansului. Avand o dimensiune atipica, am dezvoltat impreuna cu Dolce Dormire saltele dedicate pentru dimensiunile lui. In prezent oferim 2 tipuri de saltele, ambele din spuma cu memorie si huse din aloe vera sau bumbac organic."

FOLDO Bebe a fost premiat in cadrul concursului international de design, A'Design Awards.

Despre FOLDO
FOLDO este un start-up 100% romanesc, nascut din dorinta de a realiza produse de mobilier eco-multifunctionale. De la tabureti, fotolii, canapele si lampi, pana la mini puzzle-uri tridimensionale, FOLDO vine cu abordari constructive care iti provoaca spiritul eco cat si imaginatia.

Produsele FOLDO sunt 100% reciclabile si biodegradabile.

Site-ul FOLDO : www.foldo.ro

Site-ul FOLDO Bebe : www.foldobebe.comBABY
Newsletter