Clinica Centrokinetic
Stand B.19

Bvd. Mircea Eliade Nr.18
Bl.Eliade Tow, Sc.A, Et.3
Bucuresti

Telefon : 031.433.53.71
Mobil : 0755.05.52.16

E-mail : contact@centrokinetic.ro
Web : www.centrokinetic.ro

Retele Sociale :
www.facebook.com/centrokinetic

PRODUSE
Sanatate (centre medicale, farmacii, aparatura ...)


Clinica de recuperare medicala Centrokinetic are la baza un concept de reabilitare unic in Romania, lansat de medicul ortoped Andrei Ioan Bogdan. Iar pentru ca afectiunile ortopedice si neuro-motorii sunt des intalnite in randul copiilor si bebelusilor, Centrokinetic vine in intampinarea nevoii de tratament cu o experienta de 16 ani in recuperarea celor mici si pune la dispozitie un departament de recuperare pediatrica specializata.

Metoda de recuperare Centrokinetic este deosebita si performanta datorita imbinarii rolului de medic specializat cu cel de terapeut. Mai mult decat un program personalizat de fiziokinetoterapie, la Centrokinetic vei gasi un medic specializat care urmareste intreaga evolutie a pacientului de la diagnosticare pana la vindecare si coordoneaza activitatea terapeutului implicat in executarea procedurilor recomandate.

Departamentul de recuperare pediatrica este condus de Andra Dinu, kinetoterapeut cu 17 ani de experienta in recuperarea copiilor si adolescentilor. Evalueaza si alcatuieste schemele de tratament atat pentru patologia ortopedica, cat si pentru cea neurologica a copilului si deruleaza peste 300 de evaluari anual.

Formata din 2 terapeuti Schroth cu experienta de peste 5 ani in tratarea copiilor cu afectiuni ortopedice si neurologice si un terapeut Vojta cu experienta de peste 15 ani in recuperarea copilului (cu peste 300 de copii evaluati anual si peste 50 de cazuri cu tulburari neurologice rezolvate), echipa are rezultate excelente in recuperarea medicala pediatrica, fie ca vorbim despre problemele spinale sau congenitale ale nou-nascutului, afectiunile coloanei vertebrale sau cele neurologice.

Mai mult, Centrokinetic detine o supraspecializare unica la nivelul Romaniei: Metoda Prechtl de evaluare a miscarilor generale a prematurului, nou-nascutului si sugarului. Astfel, se poate evalua si stabili o schema completa de tratament pentru nou-nascutul cu risc (scor Apgar mic, restrictii de crestere intrauterina, fertilizare in vitro, sarcina gemelara). Kinetoterapeutii Centrokinetic au tehnici precise de evaluare si tratare, cu rezultate remarcabile atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung.BABY
Newsletter