Gamma Educational
Stand D.31

  

Str. Hasdeu Nr.63
Cluj-Napoca, Judetul Cluj

Mobil : 0744.35.57.07

E-mail : gammaed@gmail.com
Web : www.gammarecords.ro

MARCI
Somnic in hamac, TRENULETUL MUZICAL

PRODUSE
Carti ● Reviste ● Muzica, Educatie


GAMMA RECORDS, producator de Mijloace de Invatamant prezinta "TRENULETUL MUZICAL - KIDS' MUSICAL TRAIN", vol. 1, 2 si 3.

Este un produs educational nou, unic in Romania, integrat in contextul actual al reformei din educatie. Este primul album educational, tematic si bilingv in limba romana si limba engleza, structurat pe temele de baza din educatia prescolara si scolara. Este avizat de M.Ed.C. si incadrat in Catalogul Mijloacelor de Invatamant incepand din 2006.

Albumele contin zeci de cantece, vesele si dinamice, pentru copiii intre 2-10 ani. De 2 ORI mai multa muzica pe un singur album ! Este disponibil pe CD AUDIO + Brosura color cu versurile cantecelor, oferita gratuit !


"Trenuletul Muzical - Kids' Musical Train" este solutia ideala pentru parinti, educatoare, invatatori/institutori, profesori de muzica si profesori de limba engleza.

GAMMA RECORDS a lansat in premiera la Salonul BABY EXPO, editia 13 de Iarna :

* VOLUMUL 3 AL SERIEI EDUCATIONALE "TRENULETUL MUZICAL - KIDS' MUSICAL TRAIN"
si
* SOMNIC IN HAMAC, vol 1, un album cu cantece de leagan si piese instrumentale pentru relaxare. Acest produs se adreseaza copiilor prescolari, bebelusilor si viitoarelor mamici, contribuind la dezvoltarea armonioasa a micutilor, atat intelectual cat ┼či emotional. Albumul este disponibil pe CD AUDIO.

Noutati ! GAMMA RECORDS lanseaza inca un produs muzical la Salonul BABY EXPO editia de primavara : "SOMNIC IN HAMAC vol. 2" : Continand de asemenea cantece de leagan deosebit de lirice si melodioase, acest album destinat copilasilor intre 0 si 8 ani, lanseaza si un concept nou, acela al "pregatirii de culcare".

De asemenea, pregatim in perspectiva lansarea volumului Nr. 4 din seria "TRENULETUL MUZICAL", asteptat deopotriva de parinti, educatori si copii !

Va asteptam la stand !BABY
Newsletter