Recomanda-ne prietenilor tai !

(Tombola "Recomanda-ne !")

Tombola "Recomanda-ne",
BABY EXPO Editia 53 de Primavara sa incheiat !

Multumim tuturor celor care ne-au recomandat
si ii asteptam cu placere in vizita la BABY EXPO !


Invitatia, valabila pentru o singura persoana,
se ridica de la casieria BABY EXPO !

Click aici pentru lista Castigatorilor !

Regulament

1 - Organizator

Art.1.1 - Tombola "Recomanda-ne !" este organizata de General Expo SRL.

2 - Dreptul de participare la tombola

Art.2.1 - Pot participa la tombola "Recomanda-ne !" toate persoanele cu varsta de peste 18 ani, indiferent de nationalitate, din Romania sau din afara tarii, exceptie facand angajatii General Expo SRL si rudele acestora pana la gradul 3.

3 - Perioada de desfasurare a tombolei

Art.3.1 - 1 Iunie - 25 Septembrie 2019, ora 10:00.

4 - Procedura de participare

Art.4.1 - Participarea la Tombola "Recomanda-ne !" se face doar pe site-ul www.babyexpo.ro, prin completarea casutelor de mai sus : Expeditor (Prenume si E-mail) si Destinatar (Prenume si E-mail).
Art.4.2 - Participarea la Tombola "Recomanda-ne !" nu este limitata la E-mailul Expeditorului, numarul de adrese de E-mail recomandate, IP, etc.

5 - Tombola "Recomanda-ne"consta in :

Art.5.1 - 350 de invitatii la BABY EXPO, Editia 53 de Toamna 2019, cate 3 invitatii/zi oferite de General Expo SRL.

6 - Desemnarea castigatorilor

Art.6.1 - Se vor desemna 3 castigatori/zi, in total 350 de castigatori.
Art.6.2 - Primii castigatori/zi vor fi acei care au recomandat salonul BABY EXPO de cele mai multe ori in ziua respectiva.
Art.6.3 - Castigatorii vor fi anuntati prin E-mail si numele acestora va fi afisat partial pe site la rubrica "Recomanda-ne prietenilor tai !", Lista Castigatorilor, in fiecare Luni, la ora 10:00.

7 - Inmanarea invitatiilor

Art.7.1 - Ridicarea invitatiilor se face direct de la casierie,
la BABY EXPO, Editia 53 de Toamna 2019, care se desfasoara in zilele de 27-28-29 Septembrie 2019 la Sala Polivalenta din Bucuresti, unde veti comunica adresa de E-mail cu care v-ati inscris.
Art.7.2 - Nu se acorda contravaloarea in bani a invitatiei castigate.
Art.7.3 - Invitatia este valabila doar pentru BABY EXPO Editia 53 de Toamna 2019, pentru o singura persoana si o singura intrare.

8 - Dispozitii finale

Art.8.1 - Regulamentul Tombolei "Recomanda-ne !" sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate si va putea fi pus la dispozitia tuturor celor care solicita acest lucru in scris la adresa : General Expo SRL, OP.53, Ghiseul 1 - CP.20, Bucuresti Sector 4.
Art.8.2 - General Expo SRL se obliga sa respecte drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Aceste date sunt proprietatea exclusiva a companiei General Expo SRL, care se angajeaza sa nu comunice sau sa divulge chiar partial aceste informatii.
La cererea scrisa a parintilor copiilor participanti la data.protection@babyexpo.ro sau prin posta la General Expo SRL, OP.53, Ghiseul 1 - CP.20, Bucuresti Sector 4, ne obligam sa actualizam, sa stergem sau sa ii informam despre datele lor personale.
Art.8.3 - Participantii la aceasta tombola subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament prin inscrierea la tombola. De asemenea, prin inscrierea la Tombola "Recomanda-ne !", participantii declara ca au luat la cunostinta de continutul prezentului Regulament si sunt de acord cu acesta.
Art.8.4 - General Expo SRL este inregistrata la ANSPDCP in baza notificarii Nr.1389.

Conducerea General Expo SRL


Laptele matern este cel mai bun lapte pentru Bebe.
Le lait maternel est le meilleur lait pour Bébé.
The mother's milk is the best milk for Baby.