Siguranta Auto cu ...

50

Scaun auto AxissFix Air Maxi Cosi
Primul scaun cu airbag integrat !


Scaunul auto pivotant Maxi Cosi AxissFix Air ofera un nivel de securitate de neegalat copilului dumneavoastra devenind astfel un punct de referinta in materie de scaune auto pentru copii si siguranta auto.

Maxi Cosi AxissFix Air este primul scaun din lume cu tehnologie airbag incorporata, ducand astfel siguranta auto la un nou nivel.

In cazul unui accident senzorii aflati in sistemul isofix vor activa sistemul airbag incorporat si intr-un interval de 0.05 secunde acesta se va umfla cu aer rece. Acest tip de protectie nemaintalnit pana acum la nici un alt scaun intervine in mod unic atunci cand este nevoie si este format din 2 airbaguri integrate in sistemul de hamuri.

Tehnologia airbag incorporata in scaunul AxissFix este cea mai sigura solutie petru scaunele instalate cu fata la sensul de mers. Sistemul de siguranta airbag este invizibil si nerestrictiv. Sistemul gandit astfel va oferi protectie cruciala capului, gatului si umerilor copilului dumneavoastra.

Scaunul auto Maxi Cosi AxissFix Air este de asemenea un scaun practic si usor de folosit.

Tehnologia airbag incorporata in scaunul AxissFix este cea mai sigura solutie petru scaunele instalate cu fata la sensul de mers. Sistemul de siguranta airbag nu se vede si astfel nu incomodeaza cu nimic utilizarea zilnica a scaunului.

Detalii pe : www.bbc-shop.ro/grupa-61-105-cm-4-luni-4-ani-i-size/scaun-auto-axissfix-air-maxi-cosi.html

Consilierii specializati Maxi-Cosi iti stau la dispozitie cu sfaturi utile si consiliere personalizata pe toata durata expozitiei, raspunzand la intrebari :
- Cum aleg scaunul auto potrivit pentru copilul meu ?
- Cand trebuie sa schimb scaunul auto ?
- Cum montez scaunul auto in autovehicul ?
- Copilul meu este fixat corect in scaunul auto ?
- Cum calatoresc cu micutul, fara sa fiu amendat ?

Scaunul auto nu este un accesoriu !

Fii un parinte responsabil !

Bucura-te de o calatorie sigura si confortabila cu Maxi-Cosi !
Laptele matern este cel mai bun lapte pentru Bebe.
Le lait maternel est le meilleur lait pour Bébé.
The mother's milk is the best milk for Baby.


BABY
Newsletter