Tombola BABY EXPO ...

Premiile la Tombola sunt oferite de ErFi Kids Romania !


Viziteaza BABY EXPO si participa la Tombola.
Completeaza invitatia sau biletul de intrare la BABY EXPO si depune-l in urna.
Mult succes !

Regulamentul se afla jos in pagina.
Pozele premiilor de mai jos sunt cu titlu de prezentare !Caruciorul City Mini GT Charcoal Denim sistem 2 in 1

Caruciorul City Mini GT Charcoal Denim face parte din colectia 2018 de carucioare premium Baby Jogger USA.

Baby Jogger, unul din brandurile favorite ale vedetelor de la Hollywood, dar si din Europa, a cucerit parintii prin calitatea foarte buna a materialelor, prin sistemul simplu, intuitiv si modern de pliere: Quick-Fold si nu in ultimul rand prin designul extrem de elegant.

Acest carucior este esenta mobilitatii urbane: usor, compact si ergonomic. Designul elegant va va face cu siguranta remarcati oriunde va veti deplasa impreuna cu cel mic.

Caruciorul City Mini GT Charcoal Denim sistem 2 in 1 este format din caruciorul sport City Mini 3 GT si landoul Deluxe Charcoal Denim.


Jucarie calut cu rotile, BamBam

Seria de jucarii cu rotile este destinata micilor exploratori cu varsta mai mare de 18 luni.

Animalutele colorate pot fi trase, impinse de copil, stimuland dezvoltarea motorie si fizica a acestuia, simtul echilibrului si coordonarea.


Minge cu Activitati BamBam Elefant

Jucarie amuzanta in forma unui elefant. Recomandata copiilor cu varsta mai mare de 6 luni.

In interiorul mingii se afla o zornaitoare, astfel incat copilul va fi fascinat atat de sunetul, cat si de miscarea obtinuta prin deplasarea mingii.


Realizata din materiale non-toxice, jucaria nu contine parti care ar putea afecta sanatatea copilului, este fabricata din materiale de calitate si inofensive.
Jucarie fara restrictii de varsta.


Numaratoare cu cescute

Un joc amuzant recomandat copiilor mai mari de 18 luni.

Cu ajutorul acestor cescute viu colorate, cei mici invata sa numere, sa sorteze dupa culoare, marime cescutele, sa construiasca diverse piramide.


Regulamentul Tombolei BABY EXPO

ORGANIZATORUL
Tombola ErFi Kids Romania este organizata de General Expo SRL.

PARTICIPARE LA TOMBOLA
Art.1 - Participarea la Tombola ErFi Kids Romania necesita completarea unui formular care figureaza pe spatele invitatiilor sau biletelor de intrare in expozitie.
Art.2 - Invitatiile si biletele de intrare vor fi depuse in urna amplasata in incinta expozitiei.
Art.3 - Participantii la Tombola ErFi Kids Romania sunt persoane fizice, indiferent de nationalitate, din Romania sau din afara tarii.
Art.4 - Organizatorul salonului BABY EXPO, General Expo SRL, este singura institutie care elibereaza invitatiile si biletele de intrare.


TOMBOLA ErFi Kids Romania CONSTA IN
Art.5 - Premii oferite de ErFi Kids Romania, expozant la salonul BABY EXPO.
Art.6 - Premii prezentate pe site-ul www.babyexpo.ro la rubrica Tombola.
Art.7 - Pozele premiilor de pe site sunt doar cu titlu de prezentare.


EXTRAGEREA PREMIILOR
Art.8 - Se va efectua 1 extragere pe zi, la ora 18:00 iar Duminica la ora 15:00.
Art.9 - Dupa fiecare extragere, urna va fi golita de biletele si invitatiile care au fost depuse in aceea zi.
Art.10 - Castigatorul va fi anuntat telefonic imediat dupa extragere pentru a-si ridica premiul. Castigatorul se va prezenta la Organizator, la standul Info cu un act de identitate pentru validare.
Art.11 - In cazul in care castigatorul nu raspunde la telefon sau are telefonul inchis in decurs de 30 de minute de la efectuarea primului apel, acesta isi pierde orice drept asupra premiului castigat si se va realiza o alta extragere.
Art.12 - Premiul poate fi ridicat de catre castigator doar pe parcursul expozitiei, in perioada 3-4-5 Aprilie 2020 in intervalul orar 10:00 - 19:00, Vineri si Sambata si in intervalul orar 10:00 - 18:00 Duminica.
Art.13 - Daca biletul castigator este incomplet, gresit sau ilizibil completat, acesta va fi anulat si se va efectua o alta extragere.
Art.14 - Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate.
Art.15 - Nu au dreptul de a participa la Tombola ErFi Kids Romania, angajatii General Expo SRL, expozantii salonului BABY EXPO cat si angajatii ErFi Kids Romania si rudele acestora pana la gradul 3.
Art.16 - Participarea la Tombola ErFi Kids Romania implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.


CLAUZA
Prin completarea biletului sau invitatiei pentru participare la tombola, sunt de acord ca datele mele personale sa intre in baza de date a General Expo SRL si sa primesc prin E-mail sau SMS informatii utile pentru mine si copilul meu (premii, cupoane de reducere, sampling, invitatii la evenimente, lansari de produse, oferte comerciale etc.)

Aceste date sunt proprietatea exclusiva a companiei General Expo SRL, care se angajeaza sa nu comunice sau sa divulge chiar partial aceste informatii.

General Expo SRL se obliga sa respecte drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

La cererea ta scrisa la data.protection[at]babyexpo.ro, ne obligam sa actualizam, sa stergem sau sa te informam despre datele tale personale.

General Expo SRL este inregistrata la ANSPDCP in baza notificarii Nr.1389.

Conducerea General Expo SRL.


Laptele matern este cel mai bun lapte pentru Bebe.
Le lait maternel est le meilleur lait pour Bébé.
The mother's milk is the best milk for Baby.