Tombola ErFi Kids Romania ...

Premiile la Tombola sunt oferite de ErFi Kids Romania !

1 Scaun auto-carucior transformabil Doona

Doona, scaun auto sau carucior ? De ce nu amandoua ?

Doona a fost conceput pentru a salva timp si spatiu, fiind perfect armonizat pentru parintii ocupati din ziua de azi.

Doona este un scaun auto pentru nou-nascuti care a obtinut 5 stele la toate standardele de siguranta, atat in functia sa principala de scaun auto, cat si atunci cand se transforma, printr-o simpla apasare de buton, in carucior.

Doona este primul scaun auto din grupa 0+ cu sistem de roti integrat ce confera o mobilitate completa. Acest sistem de roti permite ca in mai putin de 10 secunde sa cobori din masina si sa te pui in miscare alaturi de bebelusul tau.


1 Audio Monitor Digital Motorola MBP160

Noul model de Audio Monitor Digital Motorola MBP160 te ajuta sa supraveghezi audio, de la distanta tot ce se intampla in camera bebelusului.

MBP160 este prevazut cu tehnologie DECT de ultima generatie, astfel incat capteaza si reda cu mare precizie orice sunet din incaperea supravegheata.

MBP160 poate are o raza de actiune impresionanta, 300 m in camp deschis si sistem special de alerta in momentul iesirii sin aria de acoperire.


1 Scaun auto Graco Junior Maxi - Midnight Black

Recomandat pentru copii cu greutatea cuprinsa intre 15-36 kg (3 - 12 ani). Se asigura cu centura de siguranta a masinii.

Recomandat pentru copii cu greutatea cuprinsa intre 15-36 kg (3 - 12 ani). Se asigura cu centura de siguranta a masinii.
- Suport pentru cap reglabil pe inaltime (creste odata cu copilul dvs);
- 2 pozitii de rabatare ale spatarului;
- Cotiere de brat reglabile pe inaltime in functie de preferintele micutului dvs;
- Ghidaj integrat al centurii de siguranta in tetiera pentru a asigura in permanenta pozitia corecta a centurii de siguranta


3 Jucarii cu rotile BamBam

Seria de jucarii cu rotile este destinata micilor exploratori cu varsta mai mare de 18 luni.

Animalutele colorate pot fi trase, impinse de copil, stimuland dezvoltarea motorie si fizica a acestuia, simtul echilibrului si coordonarea.


Regulamentul Tombolei BABY EXPO

ORGANIZATORUL
Tombola ErFi Kids Romania este organizata de General Expo SRL.

PARTICIPARE LA TOMBOLA
Art.1 - Participarea la Tombola ErFi Kids Romania necesita completarea unui formular care figureaza pe spatele invitatiilor sau biletelor de intrare in expozitie.
Art.2 - Invitatiile si biletele de intrare vor fi depuse in urna amplasata in incinta expozitiei.
Art.3 - Participantii la Tombola ErFi Kids Romania sunt persoane fizice, indiferent de nationalitate, din Romania sau din afara tarii.
Art.4 - Organizatorul salonului BABY EXPO, General Expo SRL, este singura institutie care elibereaza invitatiile si biletele de intrare.


TOMBOLA ErFi Kids Romania CONSTA IN
Art.5 - Premii oferite de ErFi Kids Romania, expozant la salonul BABY EXPO.
Art.6 - Premii prezentate pe site-ul www.babyexpo.ro la rubrica Tombola.
Art.7 - Pozele premiilor de pe site sunt doar cu titlu de prezentare.


EXTRAGEREA PREMIILOR
Art.8 - Se va efectua 1 extragere pe zi, la ora 18:00 iar Duminica la ora 15:00.
Art.9 - Dupa fiecare extragere, urna va fi golita de biletele si invitatiile care au fost depuse in aceea zi.
Art.10 - Castigatorul va fi anuntat telefonic imediat dupa extragere pentru a-si ridica premiul. Castigatorul se va prezenta la Organizator, la standul Info cu un act de identitate pentru validare.
Art.11 - In cazul in care castigatorul nu raspunde la telefon sau are telefonul inchis in decurs de 30 de minute de la efectuarea primului apel, acesta isi pierde orice drept asupra premiului castigat si se va realiza o alta extragere.
Art.12 - Premiul poate fi ridicat de catre castigator doar pe parcursul expozitiei, in perioada 16-17-18-19 Mai 2019 in intervalul orar 10:00 - 19:00 de Joi pana Sambata si in intervalul orar 10:00 - 16:00 Duminica. Dupa incheierea expozitiei, castigatorul isi pierde orice drept asupra premiului castigat.
Art.13 - Daca biletul castigator este incomplet, gresit sau ilizibil completat, acesta va fi anulat si se va efectua o alta extragere.
Art.14 - Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate.
Art.15 - Nu au dreptul de a participa la Tombola ErFi Kids Romania, angajatii General Expo SRL, expozantii salonului BABY EXPO cat si angajatii ErFi Kids Romania si rudele acestora pana la gradul 3.
Art.16 - Participarea la Tombola ErFi Kids Romania implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.


CLAUZA
Prin completarea biletului sau invitatiei pentru participare la tombola, sunt de acord ca datele mele personale sa intre in baza de date a General Expo SRL si sa primesc prin E-mail sau SMS informatii utile pentru mine si copilul meu (premii, cupoane de reducere, sampling, invitatii la evenimente, lansari de produse, oferte comerciale etc.)

Aceste date sunt proprietatea exclusiva a companiei General Expo SRL, care se angajeaza sa nu comunice sau sa divulge chiar partial aceste informatii.

General Expo SRL se obliga sa respecte drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

La cererea ta scrisa la data.protection[at]babyexpo.ro sau prin posta la General Expo SRL, OP.53, Ghiseul 1 - CP.20, Bucuresti Sector 4, ne obligam sa actualizam, sa stergem sau sa te informam despre datele tale personale.

General Expo SRL este inregistrata la ANSPDCP in baza notificarii Nr.1389.

Conducerea General Expo SRL.Laptele matern este cel mai bun lapte pentru Bebe.
Le lait maternel est le meilleur lait pour Bébé.
The mother's milk is the best milk for Baby.BABY
Newsletter


BABY EXPO - Fotografii gratuite pentru Gravidute !

BABY EXPO - Masaj gratuit pentru Gravide si Mamici !